Kom med på turen

VetPlus er en familieejet virksomhed, som blev grundlagt i 1995 af David Haythornwaite i Lytham, England. VetPlus er en del af Tangerine Group of companies.

Hos VetPlus mener vi, at dyr fortjener de bedst mulige produkter, som kan hjælpe dem med at leve livet fuldt ud. Derfor arbejder vi utrætteligt på at udvikle fodertilskud af højeste kvalitet, fra de bedste råvarer på vores topmoderne fabrik i England.

“Vi er en familiedrevet virksomhed, som derfor ikke ligger under for presset om afkast til aktionærerne. Det giver os friheden til at fokusere på at lave de rigtige produkter til netop dit kæledyr. Lige fra starten har vores fokus været at udvikle de bedste produkter til kæledyr. Mange globale firmaer er mere drevet af at skabe profit til aktionærerne. Vi er en og producer de helt rigtige produkter til netop.”

I mere end 25 år har VetPlus leveret banebrydende innovation og udvikling af fodertilskud til det veterinære marked. I dag er vi en førende global leverandør af veterinære fodertilskud og produkterne sælges af distributører i over 30 forskellige lande.

At have vores egne forsknings- og udviklingsfaciliteter giver os, vi kan derved også reagere hurtigt på dyrlægernes og deres patienters skiftende behov.

Over 90 % af vores produkter produceres internt på vores avancerede produktionsanlæg i Lytham, England.  Vores produkter gennemgår mindst 16 forskellige kvalitetstjek, før de frigives til vores kunder.

1995

1998

1999

2000

2002

2003

2003

2004

2005

2006

2008

2011

2012

2012

2015

2016

TODAY

DAH-circle

VetPlus bliver grundlagt

Mens David boede i New York, pendlede han tilbage til Storbritannien i weekenden og grundlagde VetPlus. Med udgangspunkt i et soveværelse i hans forældres hjem, udviklede David det originale koncept og var pioner inden for innovation og udvikling af nye fodertilskud britiske veterinærmarked.

OLD-SYNOQUIN

SYNOQUIN® lanceres

Vi lancerede vores første produkt SYNOQUIN® på BSAVA i Birmingham. I dag er produktet stadig førstevalg hos mange dyrlæger og førende blandt fodertilskud, der understøtter hunde og katte med ledproblemer.

TIMELINE-3-4

Vi udvider vores portefølje til dyr med ledproblemer

Vi lancerer SYNOQUIN® TIL KATTE og SYNEQUIN til heste.

TIMELINE-4

Vores ledende innovation fortsætter

CYSTAID® og COATEX® EFA lanceres

DOCK-ROAD

Vores første produktionsfacilitet åbner

Virksomheden flytter til en ny lokalitet på Dock Road i Lytham. Her begynder vi at producere vores egne produkter som tabletter, kapsler og pulver.

spain-flag

Vores første datterselskab åbner.

Vi åbner vores første datterselskab i Barcelona, Spanien.

aktivait-group-old

AKTIVAIT® lanceres

Lancering af et revolutionerende produkt til at understøtte behandlingen af kognitiv dysfunktion (Alzheimers) hos hunde og katte.

greece-flag

Aftale med den første internationale distributør indgås

‘John. Mademochoritis & CO’ I Grækenland

promax-group-old

PROMAX® lanceres

En nyskabende tilgang for et fodertilskud, der understøtter en normal fordøjelse.

ireland-flag

Vi åbner vores irske datterselskab

Vores irske datterselskab fortsætter med at supportere dyrlæger i hele landet.

animal-house

Vi flytter til vores nye hovedkvarter Animal House i Lytham, England.

VetPlus flytter til det nuværende hovedkvarter at Boundary Road, som er beliggende en mil fra Dock Road fabrikken. Der investeres over 3 millioner £ i et tilpasset produktionsfacilitet, som efter to år får GMP-status (Good Manufacturing Practice).

calmex-old

CALMEX® lanceres

Et fodertilskud der understøtter håndteringen af angst og stress hos hunde.

german-flag

Vi åbner vores tyske datterselskab

Vores tyske datterselskab i Düsseldorf fortsætter med at supportere dyrlægerne i landet.

synoquin-efa-old

SYNOQUIN® EFA lanceres

Det første fodertilskud som indeholder Dexahan® - en essentiel fedtsyre udvundet af krill (lyskrebs)

global-map

Den globale efterspørgsel fortsætter

Over 34 lande er nu med i VetPlus-Familien.

usa-flag

Vi åbner vores amerikanske datterselskab

Vores amerikanske datterselskab har base i Atlanta, Georgia.

vp-25-years

VetPlus fejrer 25-års jubilæum

VetPlus har I over 25 år opnået erfaring fodertilskud og vores produkter bliver anbefalet af tusindvis af dyrlæger i England og over 34 andre lande. Med David bag roret, holder vi fortsat fokus på at introducere innovative produkter og at supportere det veterinære marked.

Hvad er et fodertilskud ?

Et (ikke medicinsk) produkt, som er produceret i en ren eller ekstraheret form og administreres oralt til en patient, for at tilføre tilskud som er krævet i den normale kropsopbygning og funktion og gives med den intention at forbedre sundheden og velvære i dyr.

Careers at VetPlus

A company is only as strong as the people who work together within that organisation. At VetPlus we strive towards building strong management teams and keeping management systems simple. Leading the way through innovation and entrepreneurship is at the heart of VetPlus and are key attributes of everyone who joins us.

This site is registered on wpml.org as a development site.